3 maart: sollicitatie-inloopavond GAMMA Amstelveen

Amstelveen, 18 februari 2020 – Op dinsdag 3 maart 2020 zijn geïnteresseerden in een parttime baan als vulploeg- of kassamedewerker van harte welkom bij de sollicitatie-inloopavond bij GAMMA Amstelveen. Tussen 18:00 en 20:00 uur kunnen sollicitanten vrijblijvend langskomen om te horen en te kijken hoe het werken bij GAMMA is. Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen krijgt een leuke goodiebag mee naar huis.

“Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, die goed passen in ons team. We hopen dat er veel geïnteresseerden op de inloopavond afkomen waarna we hopelijk  nieuwe collega’s in het team kunnen verwelkomen! Als de avond een succes wordt, willen we dit in de toekomst zeker vaker gaan organiseren”, aldus Thijs Klein, Bouwmarktmanager.

Onderdeel van familiebedrijf Goedhart

GAMMA Amstelveen is onderdeel van het familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. In 1919 is Goedhart begonnen met een bouwmaterialengroothandel en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen. Goedhart is franchisenemer van 17 bouwmarkten van GAMMA en KARWEI. Ook is zij, met Bouwcenter Goedhart, nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Alle winkels zijn gevestigd in de Randstad.

Meer informatie over Goedhart is te vinden op www.goedhart.com. De vacatures van GAMMA Amstelveen staan ook op de site: https://goedhart.com/vestigingen/gamma-amstelveen/.