Goedhart Beste Werkgever Detailhandel 2017 – 2018

Alphen aan den Rijn, 6 februari 2018 – Op dinsdag 6 februari 2018 is het Alphense familiebedrijf Goedhart uitgeroepen tot Beste Werkgever in de Detailhandel van 2017 – 2018. Onderzoeksbureau Effectory maakte de winnaars van de diverse branches bekend tijdens het Beste Werkgevers Ontbijt in Amsterdam. Naar aanleiding van de resultaten van het medewerkersonderzoek, dat in oktober 2017 bij Goedhart werd gehouden, werd het bedrijf beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’. Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Goedhart mag zich vanaf vandaag dan ook een jaar lang ‘Beste Werkgever 2017 – 2018 in de Detailhandel’ noemen.

“We zijn enorm trots op deze prijs. Het is een waardering van collega’s voor ons allemaal. Samen maken we Goedhart tot het bedrijf dat het nu is. Ons motto is Resultaat met Plezier. Wij geloven dat het belangrijk is dat mensen dingen doen waar ze plezier in hebben en goed in zijn, zodat ze zich goed voelen en positieve energie uitstralen. Het is onze overtuiging dat dit zorgt voor medewerkers die bij ons willen blijven werken en klanten die bij ons willen blijven winkelen. Hieruit blijkt dus ook dat collega’s met plezier bij ons werken en dat maakt mij een hele trotse directeur”, aldus Chris Goedhart.

Goedhart is een familiebedrijf, begonnen in 1919 in Alphen aan den Rijn met een bouwmaterialengroothandel en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 19 vestigingen. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert zij 18 bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Ook is zij met Bouwcenter Goedhart, nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Alle winkels zijn gevestigd in de Randstad.