Feest bij GAMMA Leiden-Zuid na verbouwing: 6 t/m 10 april 2023

Leiden, 27 maart 2023 – Na een grote verbouwing bij de GAMMA aan de Lammenschansweg 130a, is het feest in de bouwmarkt van donderdag 6 tot en met maandag 10 april (Tweede Paasdag). Er vinden tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen.

Het nieuwste in huis voor iedere klus

De afgelopen maanden is er stevig geklust bij GAMMA Leiden-Zuid. De winkel is overzichtelijker en logischer ingedeeld voor de klant. De klant treft verschillende werelden, zoals verf, tuin en duurzaamheid, waardoor artikelen makkelijker vindbaar zijn. Ook de look en feel is op diverse plekken aangepakt, zo is onder andere de servicebalie in een nieuw jasje gestoken.

De bouwmaterialenafdeling is volledig vernieuwd. Klanten vinden hier alles om hun huis duurzamer te maken. Bouwmaterialen zijn ruim voor handen, zoals bouwstoffen en sierbestrating, alles om huis en tuin op te knappen en van te genieten. Verder is de vloerenafdeling flink aangepakt. De afdeling beschikt over een compleet vernieuwd assortiment en lage stellingen. Op het vloerenplein vinden de klanten alles wat nodig is om een vloerenklus aan te pakken, van vloeren, tot deuren en vloerkleden. Er is een grote inspiratiewand waar klanten via showmodellen en informatie- en inspiratieborden een dosis informatie én inspiratie krijgen. Een mooie en functionele combinatie van on- en offline. Ook is er een heus inspiratieplein gerealiseerd waar dit seizoen het nieuwste op het gebied van tuinmeubelen wordt gepresenteerd. Als marktleider op het gebied van verf, heeft de verfafdeling haar dominante plek in de winkel behouden. Bij de verfmengbalie kunnen klanten terecht met al hun vragen over verf. Ook op het gebied van advies is doorgepakt, naast de verfspecialisten, zijn er ook tuin- en duurzaamheidsadviseurs opgeleid die klanten kunnen adviseren op het gebied van tuin- en duurzaamheidsklussen.

De vernieuwde GAMMA in Leiden maakt klussen makkelijker en nog leuker. We hebben alles in huis om iedereen te helpen. Het team kijkt ernaar uit om klanten de vernieuwde winkel te laten zien!”, aldus Bart Janssen, bouwmarktmanager GAMMA Leiden-Zuid.

Onderdeel Goedhart

GAMMA Leiden-Zuid is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. Goedhart is franchisenemer van Intergamma en exploiteert zeventien bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Bovendien is zij, al sinds 1919, met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Meer informatie: www.goedhart.com

GAMMA Leiden-Zuid aan de Lammenschansweg 130a in Leiden