GAMMA Amstelveen feestelijk geopend

Amstelveen, 9 maart 2022 – Woensdagochtend 9 maart werd de nieuwe GAMMA in Amstelveen aan de Zetterij 12, onder toeziend oog van klanten, feestelijk geopend. De nieuwe GAMMA beslaat ruim 4.000 m2 en is daarmee 1.500 m2 groter dan de GAMMA aan de Grutterij. Bovendien wordt deze nieuwe bouwmarkt gasloos verwarmd. Er is een volledig vernieuwd concept neergezet waardoor de doe-het-zelver sneller, makkelijker en beter zijn inkopen kan doen en geïnspireerd aan de klus kan beginnen.

Alles in huis voor iedere klus

Naast een geheel nieuw assortiment heeft de bouwmarkt een heel nieuw uiterlijk gekregen. De nieuwe GAMMA is veel overzichtelijker door de lage schappen en een duidelijke navigatie. Ook liggen de artikelen geclusterd in kluswerelden waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor het project te vinden is. Er is een volledig vernieuwd concept neergezet met verf, tuin en duurzaamheid als speerpunten. Door een mooie en functionele combinatie van on- en offline is er veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren en het zelfvertrouwen te geven om met hun klus aan de slag te gaan.

Feestelijke openingsweek

In de openingsweek, van woensdag 9 tot en met zondag 13 maart, vinden tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen. 

Team GAMMA Amstelveen
Team GAMMA Amstelveen
Verfafdeling GAMMA Amstelveen
Verfafdeling
Tuinafdeling GAMMA Amstelveen
Tuinafdeling
GAMMA Amstelveen
Overzicht vanaf entree