GAMMA Amstelveen gaat verhuizen

Amstelveen, 22 februari 2022 – GAMMA Amstelveen is vanaf woensdag 9 maart in een nieuw én groter pand aan de Zetterij 12 te vinden. De nieuwe GAMMA beslaat ruim 4.000 m2 en is daarmee 1.500 m2 groter dan de GAMMA aan de Grutterij. Bovendien wordt deze nieuwe bouwmarkt gasloos verwarmd. Er is een volledig vernieuwd concept neergezet waardoor de doe-het-zelver in het vervolg sneller, makkelijker en beter zijn inkopen kan doen en geïnspireerd aan de klus kan beginnen.

Alles in huis voor iedere klus

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan en in het nieuwe pand. Naast een geheel nieuw assortiment krijgt de bouwmarkt een heel nieuw uiterlijk. De nieuwste GAMMA is veel overzichtelijker door de lage schappen en een duidelijke navigatie. Ook liggen de artikelen geclusterd in kluswerelden waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor het project te vinden is. De bezoeker overziet in één oogopslag de totale winkel.

Er is een volledig vernieuwd concept neergezet met verf, tuin en duurzaamheid als speerpunten. Zo is de verfafdeling verder uitgebouwd met een innovatieve omni-channel invulling, zoals kleurentesters van verschillende merken, een spectrometer om kleuren van alle mogelijke samples te kunnen identificeren en op kleur te mengen en een kleurstalenprinter. De tuinafdeling is flink uitgebreid met alles voor aanleg en onderhoud, zoals kunstgras, tegels, vlonders, allerlei soorten schuttingen, beregening, bemesting, onkruidbestrijding en uiteraard met heel veel tuingereedschap. Naast een verfspecialist, hebben we nu ook voor de tuinafdeling een collega die zich volledig op het gebied van tuin heeft gespecialiseerd voor alle klantvragen. Tot slot is er een hele nieuwe duurzaamheidsafdeling, waar klanten alles vinden voor het verduurzamen van hun huis, zoals isolatie, zonnepanelen en energiezuinige ‘slimme’ verlichting. Voor hulp en advies is er een duurzaamheidsambassadeur aanwezig.

Er is veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren en het zelfvertrouwen te geven om met hun klus aan de slag te gaan. Zo is in de vernieuwde bouwmarkt de Vraag-het-GAMMA-balie te vinden, waar klanten terecht kunnen voor deskundig advies. Via de showmodellen en informatie- en inspiratieborden krijgen klanten een dosis informatie én inspiratie, hierin ontstaat een mooie en functionele combinatie van on- en offline.

“De nieuwe GAMMA in Amstelveen maakt klussen makkelijker en nog leuker. We hebben alles in huis om iedereen te helpen. Het team kijkt ernaar uit om klanten de vernieuwde winkel te laten zien!”, aldus Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen.

Feestelijke openingsweek

Iedereen is welkom vanaf woensdag 9 maart om 9.00 uur. Dan wordt de nieuwe bouwmarkt op feestelijke wijze geopend.

In de openingsweek, van woensdag 9 tot en met zondag 13 maart, vinden tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen. 

Onderdeel Goedhart

GAMMA Amstelveen is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. Goedhart is franchisenemer van Intergamma en exploiteert zeventien bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Bovendien is zij, al sinds 1919, met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Meer informatie: www.goedhart.com

Fotobijschrift: de nieuwe GAMMA-bouwmarkt in aanbouw