GAMMA Amstelveen overhandigt cheque aan Voedselbank Amstelveen

Amstelveen, 17 maart 2022 – Met de verkoop van rookmelders tijdens de openingsweek, heeft de nieuwe GAMMA in Amstelveen aan de Zetterij 12 een bedrag van maar liefst
€ 1.000,- opgehaald voor de Voedselbank in Amstelveen. Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen, overhandigde de cheque aan Marja Ernste, bedrijfsleider bij de Voedselbank Amstelveen.

“Wij zijn erg blij met deze donatie van de GAMMA. Het bedrag komt zeer goed van pas en zal worden gebruikt voor aanschaf van ontbijtproducten, waar we op dit moment een groot tekort aan hebben”, aldus Marja Ernste.

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in je huis. Tijdens de openingsweek vroeg GAMMA Amstelveen hier aandacht voor door de rookmelders extra scherp te prijzen én van elk verkocht exemplaar 1.00 euro te doneren aan de Voedselbank in Amstelveen.

Fotobijschrift: Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen, overhandigt cheque aan Marja Ernste, bedrijfsleider Voedselbank Amstelveen.