GAMMA Katwijk is verhuisd

Katwijk, 29 mei 2019 – GAMMA Katwijk is vanaf woensdag 29 mei in een nieuw én groter pand aan de Zeilmakerstraat 1 te vinden. Er is voor een vernieuwd concept gekozen waardoor de doe-het-zelver in het vervolg sneller, makkelijker en beter zijn inkopen kan doen en geïnspireerd aan de klus kan beginnen.

Alles in huis voor iedere klus

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan en in het nieuwe pand. Naast een geheel nieuw assortiment krijgt de bouwmarkt een heel nieuw uiterlijk. De nieuwste GAMMA is veel overzichtelijker door de lage schappen en een duidelijke navigatie. Ook liggen de artikelen geclusterd in ‘kluswerelden’ waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor het project te vinden is. De bezoeker overziet in één oogopslag de totale winkel.

Er is veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren met hun klus aan de slag te gaan. Zo is in de vernieuwde bouwmarkt de eerste ‘dat vraag ik-balie’ van Nederland te vinden. Deze balie staat midden in de winkel en hier is altijd een medewerker aanwezig om klanten van deskundig advies te voorzien. Verder zijn er op de schermen in de bouwmarkt en via slimme interactieve zuilen handige klusvideo’s te bekijken.

Daarnaast is het assortiment flink onder handen genomen, met onder andere een uitbreiding in elektra, vloeren en verf. Zo kunnen onder meer spuitbussen en kleurtesters in iedere gewenste kleur gemengd worden. En via de vernieuwde vloerenselector kunnen klanten nog eenvoudiger hun juiste vloer kiezen. Ook het slim wonen assortiment is uitgebreid met onder andere slimme thermostaten, energiezuinige ‘slimme’ verlichting, draadloze schakelaars en robotgrasmaaiers. In de nieuwe bouwmarkt is het ook mogelijk om diverse ijzerwaren per stuk te kopen, zo kunnen klussers direct verder met hun klus en betalen zij nooit teveel.

“De nieuwe GAMMA in Katwijk maakt klussen makkelijker en nog leuker. We hebben alles in huis om iedereen te helpen. Het team kijkt ernaar uit om klanten de vernieuwde winkel te laten zien!”, aldus Paul Verduijn, bouwmarktmanager GAMMA Katwijk.

Feestelijke openingsweek
Iedereen is welkom vanaf woensdag 29 mei om 9.00 uur. Dan wordt de nieuwe bouwmarkt op feestelijke wijze geopend.

In de openingsweek, van 29 mei tot en met 1 juni, vinden tal van feestelijke activiteiten plaats, handige workshops en demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen.