Feest bij GAMMA Velserbroek na verbouwing: 21 t/m 25 februari 2024

Velserbroek, 12 februari 2024 – Na een grote verbouwing bij GAMMA Velserbroek, is het feest in de bouwmarkt van woensdag 21 februari tot en met zondag 25 februari 2024. Tijdens de voorjaarsvakantieweek vinden er tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen.

Het nieuwste in huis voor iedere klus

De afgelopen maanden is er stevig geklust bij GAMMA Velserbroek. De winkel is overzichtelijker en logischer ingedeeld voor de klant. De klant treft verschillende werelden, zoals verf, tuin en duurzaamheid, waardoor artikelen makkelijker vindbaar zijn. Ook de look en feel is op diverse plekken aangepakt.

Als marktleider op het gebied van verf, heeft de verfafdeling haar dominante plek in de winkel behouden. De afdeling is opnieuw ingericht en heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn nieuwe merken verf toegevoegd aan het assortiment, waaronder het duurzame merk Copperant. Verder is de verfkleurenwand vernieuwd, waardoor het voor de klant makkelijker kiezen is. Er kunnen testers gemaakt worden en er is een heuse kleurenscanner aanwezig waarmee de klant bij een voorwerp, bijvoorbeeld een stukje behang of gordijn, de juiste verfkleur kan laten mengen. De verfspecialisten adviseren de klanten graag over alle mogelijkheden.

Ook de vloerenafdeling is volledig vernieuwd. De afdeling beschikt over een compleet vernieuwd assortiment en lage stellingen. Op het vloerenplein vinden de klanten alles wat nodig is om een vloerenklus aan te pakken, van vloeren, tot ondervloeren en vloerkleden. Er is een grote inspiratiewand waar klanten via showmodellen en informatie- en inspiratieborden een dosis informatie én inspiratie krijgen. Een mooie en functionele combinatie van on- en offline.

Op het gebied van advies is flink doorgepakt, naast de verfspecialisten, zijn er ook tuin- en duurzaamheidsadviseurs opgeleid die klanten kunnen adviseren op het gebied van tuin- en duurzaamheidsklussen.

“De vernieuwde GAMMA in Velserbroek maakt klussen makkelijker en nog leuker. We hebben alles in huis om iedereen te helpen. Het team kijkt ernaar uit om klanten de vernieuwde winkel te laten zien!”, aldus Zahir Rhioues, bouwmarktmanager GAMMA Velserbroek.