Goedhart onderscheiden als World Class-Workplace 2022

Alphen aan den Rijn, 22 maart 2022 – Met trots maken we bekend dat het Alphense familiebedrijf Goedhart door onderzoeksbureau Effectory is onderscheiden als World Class-Workplace 2022. Dit label betekent dat Goedhart boven het gemiddelde van Nederland heeft gescoord op de thema’s werkgeverschap en betrokkenheid en het onderstreept de inzet om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. Goedhart heeft in november 2021 een organisatiebreed medewerkersonderzoek gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Naar aanleiding van de resultaten van het medewerkersonderzoek, werd het bedrijf beloond met het label World Class-Workplace. Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

“De resultaten van het medewerkersonderzoek en het behalen van het World Class-Workplace label laten zien dat collega’s met plezier bij ons werken en Goedhart waarderen als werkgever. We werken vanuit de overtuiging ‘Resultaat met Plezier’. Wij geloven dat het belangrijk is dat mensen dingen doen waar ze plezier in hebben en goed in zijn, zodat ze zich goed voelen en positieve energie uitstralen. Dit zie ik ook zeker terug bij onze collega’s van Goedhart en dat maakt mij heel erg trots”, aldus Chris Goedhart.

Over Goedhart

Goedhart is een familiebedrijf, begonnen in 1919 in Alphen aan den Rijn met een bouwmaterialengroothandel en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 19 vestigingen. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert zij 18 bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Ook is zij met Bouwcenter Goedhart, nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Alle winkels zijn gevestigd in de Randstad.