Nieuwbouw GAMMA Amstelveen bereikt hoogste punt

Amstelveen, 15 juni 2021 – De bouw van de nieuwe GAMMA Amstelveen aan de Zetterij beleefde vandaag een bijzondere mijlpaal: het hoogste punt werd bereikt. UBA, bouw- en projectontwikkeling uit Uithoorn, de pandeigenaar, een afvaardiging van de gemeente Amstelveen en opdrachtgever Goedhart uit Alphen aan den Rijn waren bij dit feestelijke moment aanwezig. De komende maanden wordt aan de Zetterij een compleet vernieuwde GAMMA neergezet, waarna deze in het voorjaar van 2022 haar deuren zal openen.

Volledig vernieuwd concept

De nieuwe GAMMA beslaat ruim 4.000 m2 en wordt daarmee 1.500 m2 groter dan de huidige GAMMA aan de Grutterij. Daarnaast wordt deze bouwmarkt de eerste bouwmarkt van Goedhart die gasloos wordt verwarmd. Klanten herkennen de GAMMA straks niet meer terug. Er wordt een volledig vernieuwd concept neergezet met verf en tuin als speerpunten. Zo wordt de verfafdeling verder uitgebouwd met een innovatieve omni-channel invulling, zoals kleurentesters van verschillende merken, een spectrometer om kleuren van alle mogelijke samples te kunnen identificeren en op kleur te mengen én een demoplein.

De tuinafdeling wordt flink uitgebreid met alles voor aanleg en onderhoud, zoals gras, tegels, vlonders, allerlei soorten schuttingen, beregening, bemesting, onkruidbestrijding en uiteraard met heel veel tuingereedschap.

De nieuwe GAMMA oogt strak en fris, is overzichtelijk met een duidelijke navigatie voor klanten. In de winkel krijgen klanten een dosis informatie én inspiratie via de showmodellen en informatie- en inspiratieborden. Hierin ontstaat een mooie en functionele combinatie van on- en offline.

“Het team en ik kijken erg uit naar de nieuwe locatie en het nieuwe pand. We kunnen niet wachten tot de dag van de opening, dat wordt één groot feest! Niet alleen is het allemaal nieuw, het is ook nog eens veel groter dan nu, waardoor wij onze klanten veel meer kunnen bieden. We kunnen niet wachten om het nieuwe concept aan onze klanten te laten zien!”, aldus Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen.

Onderdeel Goedhart

GAMMA Amstelveen is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. Goedhart is franchisenemer van Intergamma en exploiteert zeventien bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Bovendien is zij, al sinds 1919, met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel.

Meer informatie: www.goedhart.com

Fotobijschrift: Nieuwbouw GAMMA Amstelveen bereikt hoogste punt