Kassamedewerker

Bezorg jij onze klanten een glimlach op hun gezicht? En zoek jij een leuke baan binnen een gezellig team? Lees dan snel verder over de functie van Kassamedewerker!

Wat ga je precies doen?

Als Caissière houd jij je bezig met alle kassawerkzaamheden. Je geeft jouw klanten een warm welkom en rekent hun aankopen af. Iedere dag begint met een briefing. Hierin bespreek je samen met je team welke doelen jullie die dag willen behalen en wat belangrijke acties zijn.

Jullie doel?

Dat iedere klant met een glimlach de deur uit gaat! Dankzij jou en jouw team hebben de klanten zin om aan de slag te gaan met hun gekochte producten. Je vraagt de klanten of ze alles hebben kunnen vinden en of ze een klantenpas hebben. Zo niet? Dan bied jij deze aan. Wie weet slijt jij vandaag de meeste passen!

Wat heb je nodig voor deze baan?

In ieder geval vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan! Heb je minimaal VMBO werk- en denkniveau? Kun jij je vinden in ons motto ‘resultaat met plezier’? Zit jij representatief achter de kassa en ga je precies te werk? Dan hebben we een match!

Wat kun je van ons verwachten?

Een baan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven! Onze medewerkers benadrukken vaak de leuke sfeer op de werkvloer.

Maar er is meer! Ook bieden wij jou:

  • Een zondagtoeslag van 100%;
  • De mogelijkheid om meer te werken tijdens drukkere seizoenen;
  • Leuke feestjes met jouw collega’s;
  • Aantrekkelijke personeelskorting in de bouwmarkt waar jij gaat werken;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeien binnen de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld