Logistiek medewerker met verkooptaken

Heb jij gevoel voor logistiek, hou je van aanpakken en krijg je een kick als klanten tevreden en met de juiste spullen de deur uit gaan? Dan is de functie voor Logistiek Medewerker iets voor jou!

Wat ga je precies doen?

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en controleren van goederen die door de leveranciers worden aangeleverd. Hierbij zorg je ook voor de afhandeling van de administratieve processen, zoals pakboncontrole, inscannen goederen, retourgoederenstroom en het uitzoeken van klantorders. Met behulp van o.a. een heftruck los je vrachtwagens, zet je onze voorraden op de juiste plaats en zorg je voor de juiste voorraad in de winkel. Daarnaast zal je af en toe als verkoper in de winkel staan waarbij je met deskundig advies klanten helpt met wat zij nodig hebben voor hun klus.

Wat heb je nodig voor deze baan?

Vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan en heb je affiniteit met onze branche? Dan ben je onze man! Of vrouw natuurlijk. Omdat de werkzaamheden best intensief zijn, zoeken we iemand met een goede conditie. Heb je minimaal VMBO GL/TL werk- en denkniveau? Ben je organisatorisch sterk? En heb je kennis van logistieke processen? Solliciteer dan snel! Oh, en heb je een heftruckcertificaat of ben je bereid om dit te halen? Dan kunnen we niet wachten op jouw reactie!

Wat kun je van ons verwachten?

Een baan waarmee je naast hard werken ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven! Onze medewerkers benadrukken vaak de leuke sfeer op de werkvloer.

Maar er is meer! Ook bieden wij jou:

  • Een zondagtoeslag van 100%;
  • De mogelijkheid om meer te werken in je schoolvakanties of tijdens drukkere seizoenen;
  • Leuke feestjes met jouw collega’s;
  • Aantrekkelijke personeelskorting in de bouwmarkt waar jij gaat werken;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeien binnen de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld