Magazijnmedewerker

Heb jij gevoel voor logistiek, hou je van aanpakken en krijg je een kick als klanten tevreden en met de juiste spullen de deur uit gaan? Dan is de functie van Magazijnmedewerker iets voor jou.

Wie zijn wij?

Bouwcenter Goedhart is onderdeel van een hecht familiebedrijf en handelt al bijna 100 jaar in bouwmaterialen. We onderscheiden ons door een zeer breed productassortiment en een grote regionale functie binnen de randstad. Daarnaast beschikt Bouwcenter Goedhart over een ruime showroom, waar klanten in alle rust hun materialen kunnen uitkiezen.

Wat doe jij?

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en controleren van goederen die door de leveranciers worden aangeleverd. Daarnaast ben je voor onze klanten gastheer en help je orders naar volle tevredenheid van de klant af te handelen. Waar nodig voorzie je de klanten van advies en informatie.

Werktijden

Het magazijn is geopend van 6.30 tot en met 17.00 uur.

Wat heb je nodig voor deze baan?

In ieder geval heb je affiniteit met de bouwsector in algemene zin. Je houdt van aanpakken, bent accuraat, klantgericht en je weet om te gaan met computers. Je kunt zelfstandig werken, maar daarnaast ben je een echte teamspeler. Heb je ervaring in het runnen van een magazijn en / of ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is dat een pré.

Kun jij je vinden in ons motto ‘resultaat met plezier’? En sta jij onze klanten deskundig en met enthousiasme te woord? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en uitdagende baan, in een klein team met een goede collegiale werksfeer;
  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Hibin;
  • Aantrekkelijke personeelskortingen;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeien binnen de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.