Management Trainee

Wil jij je verder ontwikkelen in de retail? Kom dan werken bij Goedhart en groei als management trainee door naar assistent bouwmarktmanager. Als assistent bouwmarktmanager ondersteun je de bouwmarktmanager en ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van de bouwmarkt. Je bent primair op de werkvloer aanwezig en begeleidt klanten en medewerkers in hun klantgericht gedrag. Je coacht het team op inspirerende wijze tot het behalen van optimale performance en zorgt voor lachende gezichten in je team.

Wat ga je doen?

Als management trainee start je als verkoopmedewerker in de bouwmarkt, waarbij je alle ins en outs van de bouwmarkt leert kennen. Je zorgt ervoor dat je klanten zich welkom en waardevol voelen. Dit straal je uit naar je klanten en je toont hierbij een voorbeeldfunctie voor collega’s. Klanten worden warm ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou en je team in de bouwmarkt terug. Daarnaast wordt je opgeleid tot assistent bouwmarktmanager. De eerste periode zul je vooral bezig zijn met het leren kennen van de bouwmarkt en alle werkzaamheden die daarbij horen. Zodra je dit onder de knie hebt, kun je instromen in het management trainee programma, waarbij je in een jaar tijd alles leert van onze organisatie, leidinggeven, coachen en het behalen van resultaten.

Wat heb je nodig voor deze baan?

Jij bent iemand wiens hart sneller gaat kloppen van een retailomgeving waarin het niet alleen gaat om het commerciële resultaat maar ook om kwaliteit, klantadvies, tevredenheid en een goede sfeer in de bouwmarkt. In ieder geval vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan! Heb je minimaal MBO4 werk- en denkniveau en ervaring in de retail? Kun jij je vinden in ons motto ‘resultaat met plezier’? En wil je opgeleid worden om medewerkers te motiveren, coachen en inspireren? Dan hebben we een match!

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en uitdagende baan, in een dynamische branche. Een baan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven! Onze medewerkers benadrukken vaak de leuke sfeer op de werkvloer. Wij bieden je verder diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao DHZ en afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding.

Maar er is meer! Ook bieden wij jou:

  • Een zondagtoeslag van 100%;
  • De mogelijkheid om meer te werken tijdens drukkere seizoenen;
  • Leuke feestjes met jouw collega’s;
  • Aantrekkelijke personeelskorting in de bouwmarkt waar jij gaat werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld