Als je solliciteert bij één van onze Goedhart vestigingen krijg je direct een automatische ontvangstbevestiging. De vestigingsmanager van het filiaal waar je gesolliciteerd hebt zal je sollicitatie beoordelen en hij (of zij) reageert zo snel mogelijk op je sollicitatie.

Als je niet voldoende past binnen het functieprofiel zul je een email ontvangen met daarin de reden van afwijzing. Als we enthousiast zijn over jouw sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de eerste afspraak zul je een gesprek hebben met (een van) je leidinggevende en eventueel met een collega. Als zowel jij als wij positief zijn over het gesprek en de samenwerking, dan zullen we je een arbeidsovereenkomst aanbieden. Voor sommige functies is het nodig om meerdere gesprekken in te plannen om elkaar beter te leren kennen, zoals bijvoorbeeld voor een leidinggevende functie.

Het zou kunnen dat we vragen om een referentie of om een verklaring omtrent gedrag, afhankelijk van de functie waarnaar je solliciteert.