Rian Korf

Assistent bouwmarktmanager GAMMA

“Als assistent bouwmarktmanager bij GAMMA ben ik verantwoordelijk voor de helft van de winkel. Ik ben hier begonnen als vulploegmedewerker. Ik had het vanaf het begin zo naar m’n zin dat ik een managementopleiding ben gaan doen, waarbij ik één dag in de week naar school ging en vier dagen werkte bij GAMMA. Hier ben ik intern als een speer doorgegroeid; binnen no time stond ik bij de servicebalie en kreeg een tijdje later een eigen afdeling onder me. Toen de vacature voor management trainee kwam, heb ik het selectieprogramma doorlopen en ben ik aangenomen. Inmiddels mag ik mezelf assistent bouwmarktmanager noemen.

Werken bij Goedhart is ontzettend leuk. Het hele team neemt z’n verantwoordelijkheid en alle collega’s hebben plezier in hun werk. Ook na het werk spreken we regelmatig met elkaar af. Zo gaan we wel eens met z’n allen stappen of met elkaar barbecueën.

Iedereen is even belangrijk, ook voor de directie. Zo kreeg ik in de zomer thuis een kaart van Chris Goedhart om me een fijne vakantie te wensen. Op zulke momenten weet je: ik word gewaardeerd.”