9 t/m 12 maart 2023: feestelijke jubileumweek GAMMA Amstelveen

Amstelveen, 28 februari 2023 – Een jaar geleden, op woensdag 9 maart 2022, werd de nieuwe GAMMA Amstelveen met een volledig vernieuwd concept aan de Zetterij 12 feestelijk geopend.

“Veel nieuwe én bekende klanten wisten ons het afgelopen jaar te vinden op de nieuwe locatie en hebben wij mogen helpen aan de juiste artikelen om hun huis mooier én duurzamer te maken. We hebben helemaal ons plekje aan de Zetterij gevonden en daar zijn we onze klanten erg dankbaar voor. Deze mijlpaal willen we dan ook graag met hen vieren tijdens een feestelijke jubileumweek van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart!”, aldus Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen.

Alles in huis voor iedere klus

GAMMA Amstelveen is een van de nieuwste GAMMA-bouwmarkten van Nederland. De artikelen liggen geclusterd in kluswerelden waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor het project te vinden is. Verf, tuin en duurzaamheid zijn de speerpunten in de bouwmarkt en dit nieuwste concept zorgt ervoor dat de doe-het-zelver sneller, makkelijker en beter zijn inkopen kan doen. Door een mooie en functionele combinatie van on- en offline is er veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren en het zelfvertrouwen te geven om met hun klus aan de slag te gaan.

Feestelijke jubileumweek

In de jubileumweek, van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart 2023, vinden tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen. Op zondag sluiten we de week af met een gezellige familiedag.

Onderdeel Goedhart

GAMMA Amstelveen is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. Goedhart is franchisenemer van Intergamma en exploiteert zeventien bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Bovendien is zij, al sinds 1919, met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Meer informatie: www.goedhart.com

Volledig vernieuwd concept in GAMMA Amstelveen op de nieuwe locatie aan de Zetterij 12