over-ons-goedhart

Over Ons

Wij geloven in resultaat met plezier

Goedhart is een écht familiebedrijf. Een eeuw geleden, in 1919, begonnen we in Alphen aan den Rijn met een bouwmaterialengroothandel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen. We zijn franchisenemer van Intergamma en exploiteren 16 bouwmarkten van GAMMA en KARWEI. Bovendien zijn we met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel.

Bij Goedhart geloven we dat het belangrijk is dat mensen dingen doen waar ze plezier in hebben en goed in zijn, zodat ze goed in hun vel zitten en dit ook uitstralen. Of je nu op het hoofdkantoor, bij Bouwcenter of in een van onze bouwmarkten werkt, plezier in wat we doen is wat ons met elkaar verbindt. Ons plezier stralen we uit op onze klanten. En blije klanten, daar doen we het voor!

We werken vanuit drie overtuigingen: Ik doe mee, Ik kies voor plezier en Mijn resultaat telt.

Resultaat en plezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar zijn we van overtuigd. We vinden het dan ook belangrijk dat we dit bij onze medewerkers terugzien op de winkelvloer. Het is voor ons van belang dat je initiatief neemt, enthousiast bent, doorvraagt, helpt, meedenkt, feedback geeft en vraagt en jezelf blijft ontwikkelen. Deze overtuigingen dragen we uit en herken je onder andere in de persoonlijke aandacht voor jou. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en kun je je eigen ideeën naar voren brengen.

Bekijk onze 'werken bij' pagina